Facturarea electronică

Solicitarea unei facturi electronice

În cazul în care solicitați o factură TVA la momentul achiziției, sistemul nostru trimite automat un e-factură la adresa de e-mail indicată la înregistrare.

Dacă sunteți un utilizator înregistrat și autentificat pentru a face o achiziție, puteți utiliza oricând e-factură.

Toate facturile electronice conțin două documente, unul în format PDF și unul în format XML.

documentul în format PDF aveți posibilitatea de a imprima orice moment, cu aceleași date ca și documentul în format XML.

formatul XML este adecvat pentru scopuri contabile, pe baza principiilor de contabilitate maghiare și Legea de NAV, deoarece are o semnătură electronică și timestamp-ul.

Vă rugăm să salvați e-factura în format XML în format electronic, pentru că în cazul unui audit NAV, factura XML să poate fie furnizata

în cazul în care nu reușiți să salvați documentul XML, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, iar noi trimitem un duplicat de certificat la adresa de e-mail înregistrată în trei zile.

Fond tehnic si in-lege a facturii electronice

 

Referitor la CXXVII. Actul din 2007 privind taxa pe valoarea adăugată, §174, alineatul 1 (Inclusiv § 176, pharagraph 1 pe factura simplificată), factura poate fi ELIBERATĂ eletronic. În cazul în care ar dori să aibă informații suplimentare cu privire la subiectul facturării electronice, vă rugăm să vizitați site-ul NAV Făcând clic pe link-ul de mai jos:

NAV electronic informații legate de facturare

& nbsp;

facturile ELIBERATĂ prin VirPay Solutions Kft. sunt certificate prin semnătura electronică acut securizat și timestamp-ul. Pentru detalii tehnice suplimentare privind facturarea electronică, vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos:

microSec Kft.- facturarea electronică

fb
Telefon: +36 30 3036 608 | E-mail: ugyfelszolgalat@virpay.hu
fb
Telefon: +36 30 3036 608 | E-mail: ugyfelszolgalat@virpay.hu
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Protectia datelor Sunt de acord