Informații de achiziții de vignette în ungaria

Sistemul de vignete maghiar include utilizare de motociclete, autoturisme și remorcile acestora, precum și greutate de mașinilor autorizate până la maximum 3,5 tone, rulote și autobuze, precum și vehiculul remorcat. Aceste vehicule pot utiliza rețeaua de autostrăzi din Ungaria numai în cazul în care taxa este plătită în avans (înainte de a conduce la expressway rutier) cu e-vinietă.

Taxa vinieta depinde de categoria și tipul de vehicul. Taxa pentru autovehicule se determină prin clasificarea oficială a înregistrărilor din certificatul de înmatriculare, pe baza masei maxime autorizate a vehiculului și numărul persoanelor transportate.

Categorii de vehicule

Categoria D1

Motocicleta, precum și până la max. 3,5 tone de masă autorizată - capul pasagerului poate transporta până la șapte persoane, inclusiv - masina si a remorcii.

Categoria D1M

Pot fi achiziționate doar de către motocicliști pentru prețul de jumătate de categoria D1, timp de 10 zile. Pentru un termen mai lung, motocicliști trebuie să cumpere categoria vinietei D1.

Categoria D2

Automobile de mai mult de șapte persoane, mărfuri și vehicule și rulote din greutatea maximă brută de 3,5 tone.

Categoria B2

Bus- proiectat pentru pasageri pe care inclusiv cu scaunul șoferului, există mai mult de 9 locuri permanente.

Categoria U

Remorci de vehicule din categoriile D2 și B2, pentru care vignieta trebuie să fie achiziționate întotdeauna pentru remorcă.

Durata de vignette

Vinieta de 10 zile

Ziua de start și încă 9 zile de achiziție pentru un total de 10 zile calendaristice consecutive, până la ora 24 a 10-a zi.

Vinietă lunar

Data desemnată de pornire de către cumpărător, în ceea ce privește numărul de zile care se încheie luna viitoare, în aceeași zi 24-a oră. În cazul în care această zi lipsește, valabilitatea este ultima zi a lunii până la ora 24.

Autocolant județean

În plus față de autocolante pe autostradă bazate pe timp uzuale (10 zile, lunar, anual) teritoriale, modelul de autocolant județean este de asemenea disponibil în Ungaria pentru D1, D2, și U pentru vehiculele din categoria B2, care este o taxă județeana de autostradă. E-viniete pe mai multe județe pot fi achiziționate pentru un vehicul.

Acesta se aplică pentru toate drumurile specificate de către client, și este valabil de la data achiziției până în anul următor, până pe 31 ianuarie ora 24.

Puteți achiziționa autocolante pentru următoarele departamente de autostrada județene (autostrăzi rețea de drumuri cu taxă):

Bács-Kiskun, Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Gyor-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Komarom-Esztergom, Pest, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém, Zala.

Atenţie! O informație importantă! Domeniul de aplicare al frontierei administrative a județului de autocolant pe județ este valabilă și după prima joncțiune după județ.

Vignette anual

De la data achiziției până în anul următor, până pe 31 ianuarie ora 24. Autocolantul anual oferă o utilizare legitimă rutiera de la data achiziției și nu se aplică retroactiv.

Solutii de plata

Puteți cumpăra vinieta fără înregistrare, astfel încât puteți plăti confortabil și rapid taxa.

Este important că puteți utiliza autostrada doar cu posesia unei achiziții de succes (cu număr de autocolant)!

Plata prin card de credit în câteva minute

Plata vinietei prin card de credit trece prin site-ul securizat de OTP Bank. Toate cardurile de credit adecvate pentru plata online, sunt acceptate de către sistem. Validarea vinieta se produce imediat după efectuarea unei plăți de succes.

Datele de card furnizat de client pe site-ul OTP Bank poate fi văzută și gestionate numai de către OTP Bank.

Plata repetitivă prin card de credit

Înregistrează-te la virpay.hu pentru a facilita plata prin intermediul site-ului nostru. Recomandăm clienților noștri întorși care doresc să plătească cu un singur clic, rapid.

Este cea mai simplă metodă de plată chiar și într-un caz de plată prin telefon mobil.

Sistemul afișează primele date intrate și datele clienților - în plus față de posibila modificare - deja cu un singur clic (în cazul plății repetate cu card de credit), puteți achiziționa de asemenea vinieta.

Control

Utilizați autostrăzile numai cu autocolante valide!

Plata taxelor de trecere în Ungaria - fără oprirea vehiculelor - se bazează pe plăcuța de înmatriculare în format electronic, cu secțiuni de drum cu taxă și pot fi verificate în orice moment.

Cotorul (Atunci când se utilizează un serviciu de confirmare electronică cu numărul vinietă), vă rugăm să verificați termenul si valabilitate vignietei și, ulterior, să-l păstrați după expirare timp de un an!

În cazul în care plata de achiziție de vignetă a fost făcută, nu înseamnă în mod automat drepturile de acces! În orice caz, este necesară o vinietă valabilă, cu numărul de serie! Mai multe întrebări au apărut? Viziteaza site-ul Întrebări Frecvente (FAQ) >>> FAQ

Utilizarea neautorizata de autostrada

În cazul unui control al pe sol sau sub numărul de înmatriculare la cec electronic, daca autovehiculul nu are o autorizație valabilă sau o confirmare transmisa electronica de către furnizorul de servicii, șoferul este obligat să plăteasca o suprataxă în conformitate cu categoria de automobil.

Pentru probleme legate de utilizarea drumurilor și vignetei (de ex. Asigurare auto, pierderea sau furtul cardului, înlocuirea plăcuței de înmatriculare) contactați asistența pentru clienți la Serviciul de plată naționale cu taxă.

Serviciul Clienți de Serviciul de plată naționale cu taxă Ltd. Numărul de telefon: +36 (36) 587-500 - disponibil 24 de ore pe zi.

fb
Telefon: +36 30 3036 608 | E-mail: ugyfelszolgalat@virpay.hu
fb
Telefon: +36 30 3036 608 | E-mail: ugyfelszolgalat@virpay.hu
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Protectia datelor Sunt de acord